PARTICULIEREN

Voor particulieren verzorgen wij o.a. de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting maar ook de aanvraag van toeslagen of de aangifte erfbelasting. Meer leest u op deze pagina!
Aangifte van al uw privé belastingzaken
Persoonlijk contact
Snelle dienstverlening

PARTICULIEREN DIENSTVERLENING

Uw belastingzaken kunnen wij eenvoudig verzorgen. Door onze jarenlange ervaring en snelle aanpak weet u binnen korte tijd waar u aan toe bent met bijvoorbeeld de jaarlijkse opgave inkomstenbelasting. Wij werken met een maandabonnement van onze diensten zodat u het hele jaar een beroep op ons kunt doen.

U kunt met ons in contact komen door het invullen van het contactformulier of bellen met 078-2021020. Ons kantoor is gevestigd in Heerjansdam en doordeweeks geopend van 8.30 - 17.00 uur.

Jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting

Ieder jaar moet uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting voor 1 mei binnen zijn. Intrabusiness is de partij die dit voor u kan verzorgen. U zorgt voor het aanleveren van de documenten en wij regelen voor u de aangifte

Aangifte erfbelasting

De Belastingdienst stuurt een brief waarin staat of de erfgenamen aangifte moeten doen. Dit gebeurt binnen 4 maanden na het overlijden. In de brief staat ook wanneer de aangifte bij de Belastingdienst binnen moet zijn.

Aangifte toeslagen

Wij kunnen de aanvraag van de volgende toeslagen verzorgen:

- Zorgtoeslag
- Huurtoeslag
- Kinderopvangtoeslag
- Kindgebonden budget
Kromme Nering 4
2995 BH Heerjansdam
Tel: 078-2021020  (optie 2)
Ons kantoor is doordeweeks geopend van 8.30 - 17.00 uur
Bel ons!