ONDERNEMERS

Met uw eigen onderneming krijgt u te maken met verschillende soorten financiële vraagstukken. Intrabusiness kan u in deze processen ondersteunen. Hieronder krijgt u  een overzicht van onze diensten voor ondernemers
Verschillende financiële diensten voor ondernemers
Begeleiding van startende bedrijven
Snelle dienstverlening

DIENSTEN VOOR ONDERNEMERS

Uw belastingzaken kunnen wij eenvoudig verzorgen. Door onze jarenlange ervaring en snelle aanpak weet u binnen korte tijd waar u aan toe bent met bijvoorbeeld de jaarlijkse opgave inkomstenbelasting. Wij werken ofwel met een maandabonnement ofwel een uurtarief voor gewerkte uren.

U kunt met ons in contact komen door het invullen van het contactformulier of bellen met 078-2021020. Ons kantoor is gevestigd in Heerjansdam en doordeweeks geopend van 8.30 - 17.00 uur.

Aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting

Wij verzorgen uw jaarlijkse inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. U ontvangt van ons een balans en winst - en verliesrekening en een berekening van de te betalen aanslag (en).

Aangifte omzetbelasting

Al vele jaren verzorgen wij voor onze klanten de aangifte van de omzetbelasting (BTW). U kunt alle inkoop en verkoopfacturen bij ons aanleveren, alsmede de bankoverzichten. Na uw aangifte krijgt u van ons een overzicht met het te betalen bedrag aan omzetbelasting.

Opstellen (en bespreken) van de jaarrekening

Op basis van de opgestelde balans en winst- en verliesrekening, bespreken wij met u hoe uw bedrijf ervoor staat.

Begeleiding bij aanvraag van financieringen

U bent van plan te investeren in uw onderneming en u wilt hiervoor een financiering aanvragen? Wij van Intrabusiness kunnen u begeleiden bij het aanvragen van diverse financieringen.

Indienen van bezwaarschriften en beantwoorden van vragen van de Belastingdienst

Heeft u correspondentie ontvangen van de Belastingdienst waar u niet uitkomt? Wij kunnen samen met u deze correspondentie doornemen en de beantwoording voor onze rekening nemen.

Begeleiding van startende bedrijven

Bij de start van een nieuw bedrijf komen er diverse financiële vraagstukken voorbij. Intrabusiness kan u hierin volledig ondersteunen. 

Wanneer u een beroep op ons doet en met u bedrijf start, zal er eerst een introductiegesprek met ons zijn. In dat gesprek geven wij aan welke zaken wij voor u gaan doen en worden er prijsafspraken gemaakt.

Verzorgen van de salarisadministratie en het doen van de aangifte loonbelasting

Kromme Nering 4
2995 BH Heerjansdam
Tel: 078-2021020  (optie 2)
Ons kantoor is doordeweeks geopend van 8.30 - 17.00 uur
Bel ons!